Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Friday, 1 April 2011

I'm joining lonesome writer's bloglist

Ehem.. Im proudly wants to make some different about this post. From now on, i want to use English as my default language in my blog.. haha.. my english was so bad..

Actually i want to join Mar Bloglist. So, i have to make some entry to fulfill her syarat2.. hehe.. 

If you want to join, u have to write some word about her blog and u can use in bahasa malaysia. 

Fuh! tergagap Firz tulis english. Lama sangat tak tulis english ni semenjak habis politeknik setahun dulu.. haha..

Macamana Cik Mar boleh tulis full english dalam blog dia ni? memang unik dan lain dari yang lain. Bukan senang nak jumpa blogger melayu tulis entri dalam english bak kata orang putih "You're one in a million"
Jom join bloglist Mar
Nota : korang pun boleh join bloglist Firdaus Kasim. Tak perlu buat entri pun.

7 comments:

Chegu Zubir said...

yelah.benda dah lama tinggal...need time to be like usual,...hehehe

jom baca nih

1Perkara Yang Kadang-Kadang Kita Perasan/Tak Perasan
2Renungkan Sedalam-Dalamnya- "Jodoh"

amny said...

menarik..^^

tipah said...

bi sy terer sgt lah sampai tak sampai hati nak taip entri dlm bi. hee

Firdaus Kasim said...

Cikgu : hehe.. taw x pew.. benda lama x amal.. lama2 leh lupa..

ammny : ya, awk join la taw


tipah : wah2.. hebatnya.. hehe

.:|kamaryeah|:. said...

thanks ye sbb join~
and congratulations for d effort to write in english~

Firdaus Kasim said...

mar.. hehe.. sma2.. my english so bad u know

belogkiter said...

tak salah mencuba.. practise makes perfect..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim