Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Monday, 18 April 2011

Sama Tak Header Blog Ben Ashaari dengan Blog Firdaus Kasim?

Teringat masa dulu-dulu Firz buat blog, bila blogwalking ke blog lain, kebanyakan diorang mesti ada link blog Ben Ashaari kt bloglist diorang.

Bila first time tengok blog Ben Ashaari, Firz terkejut sebab design blog Firz lagi cantik dari blog Ben Ashaari. Tetapi kenapa dia boleh popular?

Apa lagi, search kt google la "Kenapa Ben Ashaari Popular". Kebanyakan jawapan mengatakan Ben Ashaari Popular sebab beliau akan update entri selang sejam ! wow ! sesuatu yang amat mustahil dilakukan mana-mana blogger. Hanya mereka yang mempunyai komitmen dan disiplin yang tinggi sahaja mampu melakukannya.

Ben Ashaari juga bekerja seperti biasa dari pukul 9 pg sampai 5 petang cuma jika ada masa terluang, beliau akan update entri. Firz juga seperti blogger lain, tertarik dengan keunikan Ben Ashaari dan sentiasa mengikuti perkembangan blog beliau dengan menyertai beberapa segmen.

Apa yang Firz perasan, header blog Ben Ashaari dah ditukar sebanyak 3 kali. Header blog  kali ini nampak lebih fresh dan semestinya handsome ! hehe..

Tak banyak beza pun, cuma berat badan je yang membezakannya.. haha

33 comments:

amny said...

hahahah..xsama laa..=P

die popular sebab ......ermm..

no komen...^^

Chegu Zubir said...

adelah iras2 sikit...hehhee..

jom join
Segmen : Handphone Ku

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha..dan header firz ada ikan todak yg sgt menggerunkan.siapa saja tak berani wat psl ngan firz..nng kena serang kot?hik3...LM gurau jek

decrewz said...

Nak update sejam sekali buakn mudah beb.. Kalo xde kje, boleh la..hu3

BabyIntan said...

Jap jap, yg sama...emmm...tang dua2 dok pakai spek kot...hihihi :D

Latest n3: Ampaian Kain-Casa Chenta!

Aidanatasya said...

Salam dik,
uikss sama kaler je biru hehehe..
Tp tula, ssh nak jadi mcm blog abg ben, kena usaha lebih lagi la.. :)

apa2 pun dua2 kacak hehehe

jack said...

Sama ke? haha...memang susah nak update selang sejam tu..habis kering idea..hahah

Firdaus Kasim said...

Amny : sbb apa awk? share le.. hehe

Chegu : hehe.. thanks

LM : itu ikan jerung kacukan todak la kak.. haha.. masuk air kan?

Decrewz : boleh je cuma jgn upload pix dan buat ayat biasa

Babyinta : yup! tapi sy pakai sprc hitam.. hhee

Kak Aida : usaha tangga kejayaan.. ingat lagi motto nie masa sekolah dulu..

Jack : senang je.. kau cerita pasal apa yg kau buat sejam td.. hee

nurul_diya m. nor al-haj said...

jauh beza..haha2~

Farhana Jafri said...

hahahaha sme2!! tp yg kurus tu xd hajat nk tmbah berat lg ke?? bru nmpak macho sket!! :P

jemput singgah ANASAURUS :)

Ainnur Afiffah :) said...

hehe..pegi gim lah firdaus..baru same kut..hehe..

cik azeya said...

wui jauh panggang dari api der. haha. :PP

Nuar El-Ummar said...

hoho..ensem da tu...smart2..^^)

♥CiK DuYuNg_Ca♥ said...

ca lom agi follow abg ben sebab blog dia berat..kuar header jek kalo kat tmpt ca...tenet ca slow..isk3.. :(

Firdaus Kasim said...

Diya : mmg berbeza pun awk.. saje je nk buat gempak.. hehe

Farhana : hehe.. sempat perli lagi kan? badan sy mmg susah nak naik walau mkn byk.. nk pergi gym x de masa.. balik kje pun dah lmbt.. huhu

Ainnur : tue la pasal awk.. hee

Azeya : haha.. taw x pew

Nuar : siapa yg hensem bro? huhu

Firdaus Kasim said...

Ca pakai bb ke streamyx? blog abg ben bukannya byk widget pun .. hhee

Tun Aqilah said...

jap2..
ade sme ke??
hehehe
bkn sng ouh nk jd mcm abg ben
sejam pling krg sekali mmg hbt la en

Ainnur Afiffah :) said...

takpe..nanti lepas pegi gim kite tgk ada perubahan tak..hehehe

nur aisya humaira said...

tan mana yg same tu fir???:)

KUREKURE COMEL said...

hhmm...mina pun jarang masuk blog tu..weeeee...hihihi

IntanBerlian said...

kene kasi muscle sikit =P

Azlan Hasan said...

haha..memang lebih kurang susunan header dia..hehehe :)

Regards,
-Strider-

Lagenda said...

hahahaha..sama tp x serupa!

AdaAkuKesah said...

mano ado samo.. muko layen.. cermin mato layen.. badan layen.. cumo posing jo samo.. kohkohkoh

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

guna bb..tp blog lain seng jek..entah la blog dia ca susah nak masuk..huhu.. T__T

Firdaus Kasim said...

Ca : sama tapi sama pun.. haha.. awk boleh jd mcm dia tapi kena usaha lebih

Ainnur : awk je la pergi gym nur.. hehe

Aisya : tang yg posing je.. kehkeh!

Mina : awk kan bz.. huhu

Intan : taw x pew kak.. abg ben sejak dari sekolah dia dah pergi gym taw..

Azlan : akhirnya kau nmpk juga persamaannya.. hehe

Mak Lagenda : yup! hehe.. malunya

Cik : mungkin blog abg ben overload kot? haha

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hehe..insyaALLAH daus.. :)

Nurul Afifah said...

ade la iras.. :P hihi..

mula2 tgok blog abg BA pon pk cmtu jugak..tgok dye nye blog simple ja...entry pon...tp follower riban2..rupanya sbb dye mmg dedicated dlm blogging..
:)

Budak Botak said...

he3, kita tunggu apa abg ben nk kata...

Entry terbaru 10 Perkara Lelaki Cakap Dan Makna Disebaliknya... (",)

zahidah dihaz said...

adalah iras sikit2...hehehehe



New Entry: SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN SPM/SETARAF SESI AKADEMIK 2011/2012

Ceqla (Kamarul Azri) said...

rasanya header bro sempoi lagi, unik...

si polan tu biasa je tgk, tak ada ke unikan (nothing but less...)

Firdaus Kasim said...

nurul : taw x pew.. huhu

Botak : abg ben x akn kata punya.. siapa lah sy kan?

Zahidah : haha.. ye kew

Ceqla : biar simple, tp ok

cayrol said...

baru jer berkenalan dengan blogger nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim