Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Monday, 25 April 2011

Digi Blogger Of The Year - Jom Undi Ben Ashaari

Tahu tak korang sejak dua menjak ni sibuk blogger cakap pasal anugerah Blogger of The Year anjuran Digi? Ke korang memang tak amek tahu pasal isu-isu blogger nie? Semua blogger popular dah mencalonkan diri masing-masing termasuk Ben Ashaari.

Kalau korang nak detail pasal anugerah ni, klik sini. Sesiapa nak mencalonkan diri masing-masing pun boleh tapi Firz tak nak sebab mana popular kan? segan lorh.. blogging pun tak sampai setahun lagi.. tak cukuplah syarat sbg blogger of the year kan?

Korang kenal tak blogger pertama Malaysia? Nama dia Paul Tan dan mempunyai page rank 6. Dia pun dah join award nie.. Korang kenal ke? Kalau tak kenal, tak payahlah undi.. hehe

Kenapa perlu undi Ben Ashaari?? Sebab dia sendiri cakap yang dia akan buat kenduri gathering khas untuk blogger kalo dia menang. Makan besar punya! Tak percaya? Ini buktinya!


So, jom undi sekarang-----> KLIK SINI 
Berbaloi-baloi!

12 comments:

Shamsuddin Amin said...

peminat2 BA cepat undi... hahaha

Amoi said...

bila nak vote my blog plak?

tengah bertanding dengan ben ashaari. sama sama top 10 kot.

hehe

Aidanatasya said...

Salam dikk...

Hari2 akak Vote...
Jom2 Vote abg Ben...

Sharinginfoz said...

ben memang gempak, anyway dah link ur blog

Lebih RM200 untuk satu BE

Amoi said...

Thanks kalau sudi nak vote.

:)

tak ada apa boleh ai balas kalau ada orang nak vote. ai orang miskin je.

mana mampu nak belanja semua voters tu makan besar.

:'(


p/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

Zura said...

mcm syok sendiri je kalau calonkan nama sendiri...hehe...

sleepycatz said...

err..sapa dia 2?

Ceqla said...

bro join tak...?
kalau join Ceqla vote bro la...:)

Taufiq Wr said...

blog ben memang best pun..tak dapat disangkal lagi..hehehe..lupa lak nak undi..nanti nak undi..haha

latest one : 5 Perkara Pasal Aku Yang Korang Akan Terkejut Bila Tahu!

Firdaus Kasim said...

Sham : cepat2! huhu

Amoi : eh, kalo ai menang, dpt duit byk taw.. apa salahnya buat jamuan sikit? hehe

Kak Aida : wslm.. bagus akak nie.. hehe

Sharing : link apa ekh? x phm la?

Zura : taw x pew.. tapi itulah peraturan dia.. nk buat mcmana?

Sleep : dialah blogger tersohor

Ceqla : kan dah ckp x join.. hehe

Taufiq : taw x pe

srikandi cinta said...

bagusnya awk promote abg ben...dpt pahala... abg ben kena kasi upah nihhh..hehe

puanbee said...

sure menang punya follower kan ramai bro ben tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim