Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Wednesday, 23 March 2011

Blog Pilihan Firdaus Kasim Bulan Ini

Dalam bulan lepas, blog yang menjadi pilihan Firz ialah blog kepunyaan Cik Yati. Kepada anda yang ingin tahu kenapa Firz suka blog beliau, sila tekan sini untuk mengetahuinya.

Blog yang menjadi pilihan Firz bulan ini pula ialah blog Feed.My.Soul kepunyaan kakak Lynn yang cantik. hehe..
Gambar terbaru Blog Lynn dalam entri terbarunya.

Lynn kini menetap di Johor Bharu. Mari kita tengok apa yang dikatakan beliau :
"I'm an ordinary person, a typos (;_・) and maybe your another girl-next-door. Nothing much interesting about myself i guess. I do love music especially rock music, k-pop/j-pop lately, bla3 any songs that makes my ears comfort to listen to. Found blogging is another good things to do when being alone. Let's be friends and not foes. Yeah!"
Antara perkara yang Firz suka tentang blog beliau ialah :
  1. Header blog yang cun !
  2. Blog yang simple, tapi padat dengan kisah-kisah Lynn tentang minatnya dalam bidang muzik.
  3. Gambar yang diselitkan dalam blog beliau memang cun belaka.. hehe
  4. Terdapat juga luahan hati dalam blog beliau tanpa ada selindung.
  5. Segala-galanya tentang muzik!
Jadi kepada sesiapa yang berminat dengan muzik indie, pop rock, k-pop dan sebagainya, singgahlah blog beliau.

13 comments:

diana said...

tak salah akak,
akak pernah singgah blog ni...
***************

eh!!blog cantik macam kamu punye ni tak berani la akak nak review..
lagipun tengok semuanye sempurna..
tak de cacat cela..
memang blog seorang lelaki..:p

Firdaus Kasim said...

kak diana x boleh ckp mcm tue taw.. utk membina blog yg bagus, kita kena dgr nasihat dan kutukan org taw.. hehe.. btul x?

Mr Strider said...

hehe..sempoi gak blog dia..rajin dia edit picture n buat illustation tu best..hehe

hehe..tp yang penting dua2 blog KD ngan FK best..hahaha..memang patut pun ramai org follow n singgah..xkedekut dengan ilmu serta pandangan2..hehehe

Firdaus Kasim said...

blog KD tue siapa strider? taw tak pe, x perlu kedekut2.. x elok.. ehe

Mr Strider said...

hehe..sorry lamabat comment..td kat opis server asyik down jer..hehehe..IT dept nie banyak sgt protokol sgt..hehehe

Lynn La Loy リンダ said...

Firz.. maseh banyak! terkezut Lynn.. haha. thanks a lotttttt review blog i. takde apa yg menarik sgt pun ttg blog i..
review u pun ok, takde slh.. :)
nnt i nak tye ttg 'review blog' tu tau.. contact kat fb ye.

Lynn La Loy リンダ said...

btw, i tak lah kakak sangat pun.. ahaha.. u umur brape? i lahir 88..

Firdaus Kasim said...

Strider : mungkin blog aq nie berat sgt untuk loading, sbb tue server down.. haha.. kau keje kt IT dept ekh?

Lynn : u mmg kakak lah lynn sbb i lahir tahun 89.. hehe.. lynn, blog u dah ok sbb tue terpilih untuk review, kalo blog tue x ok, takkan i suruh org lain pergi blog dia pula.. hehe..

| cik azeya | said...

wah nak jugak. -_-

Firdaus Kasim said...

azeya : awk nak apa? hehe

Lynn La Loy リンダ said...

Anyway thanks alott ok. :) hehe. kakak 1thn atas jek. xnk pggl kakak! ahaha

Firdaus Kasim said...

orait lynn, x nk panggil u akak lg.. nmpk mcm tua kan? haha

Firdaus Kasim said...

orait lynn, x nk panggil u akak lg.. nmpk mcm tua kan? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim