Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Monday, 14 March 2011

Jom Join Youthster !


UPDATED (11/07.2011) - YOUTHSTER TIDAK LAGI BERFUNGSI.. HAHA!


Youthster adalah sebuah social network yang dibangunkan sendiri oleh seorang pelajar Malaysia iaitu Saudara Saiful Amin. Site Youthster ini baru sahaja dibuka secara rasmi pada 7 Mac 2011. Jadi kita sebagai blogger Malaysia haruslah menyokong usaha anak muda ini dan jadilah yang terawal untuk menjadi ahli pada site ini.

Fungsinya lebih seperti Myspace dimana dalam site ini, anda boleh share pelbagai perkara dan boleh bermain game antara blogger. Melalui site ini juga, anda bolehlah berhubung dengan blogger yang lebih arif tentang dunia blog. Maka dari sini, anda bolehlah membuat blog yang lebih baik.

Bila blog anda menarik, maka semakin ramai pengunjung akan melawati blog dan jika pengunjung blog anda sudah ramai, anda bolehlah menjana pendapatan online yang lebih banyak.

Yang pasti, blog ini masih baru dan sila register untuk menjadi ahli yang paling awal. Bila anda telah menjadi ahli yang terawal, maka nama anda akan lebih dikenali.

Sila klik untuk register.

16 comments:

efa said...

bgus info ni thanks sharing ok :) tetiba nk pi register

Firdaus Kasim said...

sama2 efa.. register la utk tambah kenalan..

TunAqilah said...

menarik..
:D
nak join la

Firdaus Kasim said...

kalo free, awk join la

Yuni Aisyah said...

bangga sat jd anak msia..hikhik..

perondajaketbiru74 said...

hmmmm ni bagus jugak nanti gua check it out...

Firdaus Kasim said...

yuni : awk nk jadi admin x?

abg biru : orait.. join yew

Azza Firza said...

nampak cam gempak :D

Ikhwan said...

Menarik! :)

Firdaus Kasim said...

azza : jom join azza..

ikhwan : ya.. pasti akan lebih menarik sbb site nie fresh sgt

Mr Strider said...

cara gak web nie..made in malaysian..hahaha..nnt ade masa aku register laa..ko register x??

Firdaus Kasim said...

aq buat entri nie, mesti la aq dah register.. haha.. aq admin youthster nie

Arya Putra said...

ko admin??
ko join dengan gay tu??
hurmmm..
beware..
official 'beware' from a friend of mine, a member of Rilekscrew..

Firdaus Kasim said...

@Arya Putra
x fhm.. huhuhu

Anonymous said...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4

My laptop also has itunes. But the home computer is almost 7 years old. We think it runs so slowly b/c it has so much junk clogging up the hard drive. But it is possible it could have a virus that my parents don't know about. If I put the CDs onto my laptop, could it get infected with a virus?
unlock iphone 4 unlock iphone 4 how to unlock iphone 4
I just got my first computer and I want to protect it the best I can with Anti-viruses, spyware, firewall and anything else that might affect my computer. It's an Acer Laptop with Windows 7, 3GB. What's the best Anti-Virus, Spyware and Firewall protection out there? Please help. Thanks! how to unlock iphone 4

unlock iphone 4 unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]unlock iphone 4 [/url] unlock iphone 4

Anonymous said...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4


unlock iphone 4 unlock iphone 4 unlock iphone 4
unlock iphone 4

unlock iphone 4 how to unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]how to unlock iphone 4 [/url] how to unlock iphone 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim