Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Saturday, 26 March 2011

Segmen cikgu bertanya : best ke couple?"


Apabila cikgu bertanya, kita mestilah jawab walaupun salah.. betul tak? Jom saksikan adegan pertanyaan cikgu yang cantik ini kepada Firz.. hehe..

Kamu couple ke tak?
Buat masa sekarang, saya masih lagi single cikgu, dah hampir setahun saya single.


Kalau couple, citer sikit cam ne detik2 perkenalan...dan dah berapa lama couple? (pada yg single, citer sal org yg kamu suka )
Saya suka pada seorang perempuan ini. Namanya saya tidak boleh bagitahu sebab takut dia terbaca entri saya ini. Malulah saya.. Lagipun dia seorang blogger.. Saya suka dia sebab dia adalah seorang perempuan yang cukup pemalu.. Saya dengar orang kata kalau perempuan itu sangat pemalu, dia adalah seorang gadis perawan.


Best ke couple?
Pada pendapat saya, memang best kita tengok pasangan couple lain yang sedang bermesra lebih-lebih lagi pada yang single macam saya. Tapi, ketahuilah, pada hakikatnya couple ini sebenarnya tidak best sebab apabila kita couple, maka pasti berlaku maksiat. Bila dah berlaku maksiat, hati kita pasti tidak tenteram. Ketenangan hanya dalam agama. Kebahagian ketika couple adalah bersifat sementara.


Pernah gaduh besar?
Saya hanya pernah bercinta sekali sahaja. Sepanjang tempoh percintaan pertama saya itu, saya tidak pernah bertengkar. Lagipun saya jenis yang tidak gemar bertengkar.


Apa harapan korang pada gf/ bf ataupun bakal bf /gf korang?
Harapan saya agar bakal gf saya adalah seorang yang mempunyai ciri-ciri seoarang perempuan melayu terakhir.


Tag : Strider dan Fashi
Sekian.


Sesiapa nak join, sila klik-----> Cikgu Suraya yang comel
Tarikh tutup : N/A

12 comments:

Suraya said...

waaaa...thnks sudi join....but, rally single?

Firdaus Kasim said...

sama-sama.. ya cikgu. Saya single lg

wany dianwanie said...

ngehehe...firz, jwpn tu jwpn jujur yer...

ardinihumaira said...

err.. dni dah btunang :)

cikpuanhady said...

wah..wah..siapakah blogger wanita yg diminati tu..ekeke..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

AidaNatasya.Co said...

tak lama lagi ramai la isi borang erkkk :p

Firdaus Kasim said...

wany : yup! mesti la jujur kak..

Cik : klu dia, blog dia warna pink.. hehe

Aida : borang not available kak.. hehe

Azza Firza said...

cam tau jaa number satu tuuu, nak jawab jugalah, sampai hati tak tag kan ? merajok dengan abang baru tau ! kehkehkeh .

Azza Firza said...

dah lepassss :) takpalah, bukan rezeki, kehkeh

Firdaus Kasim said...

ala.. azza jgn majuk.. abg saje nk bg chance org lain kena tag.. hehe.. baru adil..

aiSkELim said...

viviiiitttt!!!!haha

Firdaus Kasim said...

eh npe nie ais? malu sy.. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim