Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Saturday, 12 March 2011

JANGAN pandang camera!!!

Selalunya kalau ada kamera, maka mesti ada orang pandangkan? Tapi kali ini Firz nak tunjuk gambar Firz sekeluarga yang tidak pandang kamera.

Jeng! Jeng! Jeng!


Firz sekeluarga semasa bercuti di Bukit Tinggi Pahang. Firz pakai baju hitam. Baju biru is my mom, baju putih is my sister and baju biru tue is my elder sister.
Punyalah ramai orang yang kt belakang itu, tiada seorang pun tak pandang kamera.. hehe..
Ini adalah entri contest yang disertai oleh Firz daripada  Cik Dyan.



Kepada sesiapa berminat nak sertai contest ini, sila klik sini
Tarikh tutup pada 15/3/2011 (Selasa)

Tag : Lina, Irqa dan Dinda

4 comments:

wany dianwanie said...

uhuh...nk join gak lah

Azza Firza said...

ouh, seindir ea ? hahaha, mmg aih tak pakai b3, sapa kata pakai tuuu, ekeke


p/s : abag abg , macam mana nak tukar background kaler pada linkwithin tu ? azza punya warna hitam lah, leh tak nak tukar warna pada merah ke ijau ke ?

Firdaus Kasim said...

kak wany : join je.. akak kan suka bergambar? hehe

azza : linkwithin mana ada background color.. maksud azza border dia ekh? cuba azza buat linkwithin baru, kali ini pilih my blog is black background

srikandi cinta said...

eh, sape pemenang contest ni?? hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim