Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Monday, 21 March 2011

Jom Join Bloglist Firdaus Kasim !

Sepertimana yang kita ketahui, semakin banyak link blog kita berada di blog orang lain, maka semakin banyak jumlah pengunjung blog. Apabila semakin banyak jumlah pengunjung, maka kebarangkalian untuk memaksimakan pendapatan online semakin tinggi.

Jadi, atas maksud itu, saya ingin mengajak anda untuk bertukar link blog. Tujuannya bukan semata-mata untuk meluaskan networking, malah senang untuk saya membuat blogwalking.

Berikut adalah antara sebab kenapa anda perlu memasukkan link blog dalam bloglist ini:

Alexa Rank Firdaus Kasim : 485, 986


Ratusan pengunjung blog setiap hari. Gambar ini diambil pada  21/03/2011

 
Widget Bloglist Firdaus Kasim yang menarik kerana terdapat gambar dan berada di sidebar blog.

Jadi, ratusan pengunjung blog akan melihat entri terbaru anda dan dalam ratusan itu, mungkin puluhan pengunjung blog akan klik pada blog anda. Jadi, ayuh! jom join bloglist Firdaus Kasim !

Syarat-syarat :
  1. Anda hanya perlu memasukkan link blog Firdaus Kasim (http://firdauskasim.com) di dalam bloglist anda dan sila pastikan bloglist anda berada di sidebar blog anda.
  2. Jika sudah selesai, sila hantar url blog anda di bahagian komen.
  3. Saya akan memasukkan link blog anda.
  4. Yang paling penting, blog yang berunsurkan perniagaan atau marketing semata-mata adalah tidak dibenarkan. Hanya personal blog sahaja. 
p/s : Jika berminat, bolehlah hantar URL blog anda sekarang di bahagian komen. Tetapi sila pastikan link blog ini dimasukkan dalam bloglist anda terlebih dahulu. Jangan lepaskan peluang ini, dan sila beritahu pada rakan-rakan blogger yang lain ya. Terima Kasih

130 comments:

Zura said...

nk join...dah masukkan dlm bloglist kat sidebar..

http://zura-merrygoround.blogspot.com

Seksi Bani said...

Fird, blog aku sudah di list.. tQ bro..

d_tieah said...

Awak awak.. Dah lama dah kot url blog awak dalam bloglist saya.. Antara 'wajib singgah 2' atau 'wajib singgah 3' kalau tak silap.. Ngee :)


Entry Terbaru : DUN Sarawak Dibubar Hari Ini

Firdaus Kasim said...

Zura : Thanks.. saya dah pun masukkan link blog awk

Bani ; orait.. tq bro

d tieah : ok nnti sy masukkan link blog awk pula.. tq

Chegu Zubir said...

Salam saya dah letakkan link anda di sidebar saya di ruangan bloglist chegu zubir..tq

Anyyss Shuhaimi said...

blog anda dah ada kat blog list saya...

Firdaus Kasim said...

zubir : ok thanks

anyss : sy dah check, x de pun?

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Err sejak follow saye dah letak blog awak kat bloglist saye.. Kat kisah si kumbang ^.^

Misz Lieya said...

mau join... saya dah add u punye blog kat my blog... Ikuti kisah mereka..

Blog saya: http://nazlia-nazeri.blogspot.com/

Taufiq Wr said...

bro..gua dah letak..nanti bloglist baru pun gua akan letak lu punya link..hehehe..anyway, thanks ;)

Mr Strider said...

Dari awl aku da masukkan ko dlm bloglist sku sebab blog ko byk info..hahaha..anyway aku nak join gak!!!(nada gedik tahap meyampah kalo dengar..haha)

www.striderbuzz.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

Hanim : thanks k. nnti saya letak link blog awk juga

Lieya : orait, sekarang juga sy masukkan link blig awk

taufiq ; bagus2.. kita bekerjasama.. nnti aq pun letak link blog kau..

strider : hehe.. x menyampah pun.. suka aq dgr.. link mmg dah byk dalam blog aq, ada kt tag, pemberi komen terbanyak.. ok nnti aq letak kt bloglist aq pula

wany dianwanie said...

akak nak join firz...url firz mmg da ada kat bloglist

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tali timba ditarik perlahan
Terasa sejuk air perigi
Ziarah Blog tanda persahabatan
InsyaAllah hamba datang lagi”

Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

uihhhh baguih lah cara cam ni mmg diharapkan traffic akan makin sikuk sesak .... yup kalau boleh nak gak joint.... baguih betoi lah ko ni

EdayFaz said...

salam...ok dh follow dh letak banner n dh baca byk entri hehehehe
follow me back...

http://izznchaa.blogspot.com

waN Mohd Salim said...

salam .. maaflah baru terfollow bab saye blogger baru .. kawe dah masokkan nme demo lam blog list sye :

http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/03/suara-yang-jauh.html

Firdaus Kasim said...

kak wany : ok nnti sy masukkan.. thanks yew kak

afza : hehe.. takpe.. utamakan perkara yg lebih penting dulu k? sy dah tgk blog kamu, tp x de link blog sy pun? takpe, sy tetap masuk link blog awk juga..

faz : hehe.. thanks sgt2.. nnti sy masukkan link blog awk, lepas tue follow awk juga

wan : orait. nnti aq masukkan

nabilah_2908 said...

sy nak join juga...

hmm..mudah macam ni..tk perlu buat entri bagai.. :)

sy dah letakkan banner di blog sy..nnti check bahagian reference yupp.. :)

APA KATA HATI

Firdaus Kasim said...

nabilah, saya dah letak link blog awk.. thanks taw

Anyyss Shuhaimi said...

ada2...cek balik^^

Firdaus Kasim said...

ok anyss.. thanks taw

Sophie Al-yahya said...

ok dah letak link awak kat sidebar =)

under 2011 exchange students.

Firdaus Kasim said...

ok thanks kak sophie..

MaiRa QuEeN said...

join...

http://ctqueen.blogspot.com/

dah letak..

Firdaus Kasim said...

thanks ct.. sy dah pun letak

Anyyss Shuhaimi said...

http://secebismemorikehidupan.blogspot.com
arigato!! =)

Firdaus Kasim said...

thanks annys.. sy dah masukkan

cikpuanhady said...

http://www.ceritaindahkami.com/

p/s : blog bor under hommes

Firdaus Kasim said...

thanks kak.. nnti sy masukkan

wanna said...

dah...sy pon dh masuk kn dah kt bloglist sy

http://carpusmetacarpus.blogspot.com/

Firdaus Kasim said...

ok wanna.. thanks

Ayuni said...

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/ nie sye punye....blog firdaus nie lamer dh ader dlm list sye....

Firdaus Kasim said...

thnks kak yuni.. sy dah masukkan

Sharkielaz said...

http://www.sharkielazwords.blogspot.com/ =)

josrevalution said...

uis..ade tmpat join bloglist juga weii..huhu..nak..nak..nak..join nie bro..nie link blog aq tu...masuk kan yer..(0__0)....http://josrevalution.blogspot.com/

Firdaus Kasim said...

Shar : x de pun link blog sy kt blog awk?

Jo : aq dah masukkan link blog kau

IntanBerlian said...

intan dah letak link blog Fir.. nak tukar2 boleh =D

http://intanberlian87.blogspot.com

dayahCOOL said...

done..=)
this is my link
http://pinkladypyblog.blogspot.com

MYVI said...

sy pun nk join sama =) .. blog baru lagi... boleh ye tuan rumah...

MYVI said...

sy pun nk join sama =) .. blog baru lagi... boleh ye tuan rumah...

http://ceritaku-myvi.blogspot.com/

Firdaus Kasim said...

Intan , dayah, myvi : saya dah masukkan link blog korang.. thanks

Nini D.. said...

saya join!

http://sparklemaneh.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

@Nini D..
thanks nini.. sy dah letak link blog awk

shandye. said...

hai tt. org baru di sini.

http://lelakitanpaemosi.blogspot.com/

harap sudi2 la singgah. ngee...

rdib said...

salam,dah masuk kan dah.
dekat pujaan malaya

http://writetordib90.blogspot.com/

Firdaus Kasim said...

@rdib
wslm.. ok thanks.. sy pun dah masukkan link blog awk

Firdaus Kasim said...

@shandye.
hye shan.. ok nnti sy singgah.. x sudi nk exchange link ke? hehe

Exrem - Download All said...

Salam Firdaus,
nak join gak, sy dah add to my website. http://www.mohdramli.com

Firdaus Kasim said...

@Exrem - Download All
ok dah masukkan

.::: mr IQ :::. said...

http://mr-iq.blogspot.com/

:)

AmenoWorld said...

Dah masukkan dah.. dalam sozcyili.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

@.::: mr IQ :::.
Mr IQ, x nmpk pun blog aq?

Firdaus Kasim said...

@AmenoWorld
ok thanks.. aq pun dah masukkan

Muhammad Amirulhazim Alias said...

sudah di blog list kan ! hehe.

url blog

http://celerityoflife.blogspot.com

Razz said...

dah add...
sape2 yang nak share url dengan aku,
be pease to buzz me!
thnx!! ^,^

izzafey said...

salam tuan muda firdaus sy dah masukkan blog anda dlm bloglist saya. my blog url :http://anak-jati-melayu.blogspot.com/

Firdaus Kasim said...

ok, thanks geng.. aq dah masukkan blog korang

lepak said...

nak join boleh lagi ke

www.lepak.com.my

huhuh.....

Firdaus Kasim said...

@lepak
boleh bro.. ok dah letak :)

NUR AMINA said...

amyadria.blogsot.com

Firdaus Kasim said...

@NUR AMINA
maaf kak nur, blog akak belum lg menjana visitor yg banyak setiap hari.. x adil kan? huhu

kotak bulat said...

saya bru follow kmo..tp berminat nk tukr link.. sy msukkn kamu di 'mereka vip'
inform sy ye nanti..

Firdaus Kasim said...

@kotak bulat
thanks awk.. sy pun dah letak link blog awk dalam bloglist sy :)

Demo LaNie said...

Saya dah add blog saudara di bahagian blog list "Blog Tutorial/Info" ..Jom tukar link...

hoyahadis said...

akk pun da lame msukkan blog list Firz kat belag akk.

manmala said...

salam alaika...

saya nk join jgk lah dlm blog list awak.
this is my url : http://manmala.blogspot.com/

irah-aku.ummi said...

Salam dah letak link awak..
jom xchange link

http://blogakuummi.blogspot.com/

amirah anis said...

salam..jom exchange link...

sy budak baru belajar... :)

http://notawarna.blogspot.com/

ladyevanatasha said...

dah letak link kamu... :)

jom exchange..

http://ladyevanatasha.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

ok thanks semua.. dah letak link blog korang semua :)

GreenAppleKu.com said...

Blog anda telah berada di dalam bloglist saya...

ibubahia said...

sy dah letakan firz punya blog dekat list saya.

Firdaus Kasim said...

Green : orait..

Ibu : nnti sy check blog akak

FyzaLovato said...

hi there,nice blog. joined! http://redstrawberryland.blogspot.com/ . I follow u already, follow me back if u r willing to. (bagi sapot kat blogger baru cm sy nih) ahhaks. Thanks :)

Firdaus Kasim said...

@FyzaLovato
thanks awk :) sy dah support blog awk :)

little girl said...

okey,sy dah letak. craftnwriting.blogspot. com
sya pun msh br dlm blogging

Zainal said...

Homebasedcareers.webs.com is a Malaysia based specialists in innovative and professional Small Business Website Design, eCommerce web development, website Hosting and internet business Research, Training and Development Consultation company.

We have place your blog link at http://homebasedcareers.webs.com/apps/links/. Request to exchange link

Visit Homebasedcareers.webs.com

Thank you so much...

Bactro said...

ok..dah letak dah..

my blog:badikhassan.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

Girl, Zinal, Bactro : sy dah masukkan. Thanks

maihidayatul said...

salam. saya nk join...dah masukkan link saudara kt bloglist saya

http://maihidayatul.blogspot.com/

terima kasih

TheLee said...

Sebagai meluaskan perhubungan dan perkongsian dala dunia bloggers..Join sekali..http://www.anjungfarha.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

thanks Mai dan Lee.. sy dah letak

Muaz Faris said...

dah letak link blog ni kat blog saya

http://muazfaris.com

Firdaus Kasim said...

@Muaz Faris
sy pun dah letak. TQ

Muaz Faris said...

@Firdaus Kasim

Maaf jika saya katakan, tiada pun link saya kat blog ni..sedangkan saya dah letak lama dah dalam bloglist saya..

A. sYaFiQ said...

dah masukkan dlm bloglist kat sidebar..
http://ahsyafismail.blogspot.com/

jaerul said...

hi,.. Sya pun nak join,.. Sya letak link blog awk di blogroll saye ye,.. Boleh cek,... Jom tukar link,.. :) http://www.jaerul.com

Pearlpett said...

Salam, saya pengunjung blog anda yg baru. Saya dah letak blog awak kat sidebar saya...
http://pearlpett.blogspot.com/

bee shaz wals said...

saya letak letakkan link blog awak di sidebar blog saya..
http://bee-shawal.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

ok thanks guys.. sy dah letak link korang dalam blog PR2 ni.. kalo x jumpa, sila bgtau ya

f@#M!_@2M@n said...

hehe baru nak berjinak2 di blog.ini blogku http://fahmiazman.blogspot.com/

ariza hc said...

sya baru sgt2..link anda dah add..kawan2 yg lain mai lah ke laman dedakmas

ABU said...

assalam..ada lagi ke tukar bloglist ni?..kalau ada..aku sedia nak tukar..hehe

abu
http://www.ashgive.com/

Firdaus Kasim said...

Fahmi : link blog bro telah sy add

Ariza : nk tukar link ke nie?

Abu : yup, tukar link akan ada sampai bila2.. aq dah letak link blog kau

ABU said...

yeahhh!! blog kau dah masuk dlm bloglist aku :D

Lin Azlina said...

nak jugak masuk....
http://www.linazlina.com

thanks yer sbb tutorial kat blog ni sgt2 membantu saya....

Firdaus Kasim said...

thanks abu dan lina.. link blog anda berdua dah berjaya di masukkan dlm blog page rank 2 ni

IZzOsHin said...

http://ismaoshin.blogspot.com/

da masuk kan.tima kacih...

ridzuan said...

dah add, tq.
http://wasitahdelima.blogspot.com

Farid bin Aspar said...

Salam.
Bolehlah cuba :-
Link Minda Insan
http://farid108.blogspot.com

Terima kasih.

Firdaus Kasim said...

ok thanks semua.. sy dah add.. cuba check.. kalo x de bagitahu ya

Terjahan Arjuna said...

Link blog anda telah saya addkan ke bloglist saya.
Terima Kasih

http://terjahanarjuna.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

@Terjahan Arjuna
sy dah pun masukkan link blog anda juga..

sha my heart said...

Kite nak join jugak.
Dah masukkan awak dalam bloglist.

http://sha-myheart.blogspot.com/

TQ

AdiLan's Club said...

You're added. Thanks U

Firdaus Kasim said...

@AdiLan's Club
ok, xchange done

ed shokolath said...

bagus kalau ramai blogger yang mcm ni.. sharing is caring.. nak2 blogger mcm ed yang bru belajar ni...

http://akushokolath.blogspot.com

Anak Melayu Bugis said...

Jom exchange..
Dah join..

http://www.anakjatimuar.blogspot.com

kakyong said...

kakyong dah masukkan ur blog link..

www.kakyong.com

Fareed said...

Kawan follow blog nie lama dah,
blog nie pun sempoi.
link kawan
http://fareed84.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

ok dah letak semua link2 anda semua.. harap2 kita semua dpt manfaat

Perfume Berry said...

hi firdaus kassim..i dah link u..
so do link me back yeah

www.perfume-berry.com

nurkina said...

Dah masukkan your link..

this is mine

http://voyagetodestiny-ns2.blogspot.com/

Mooniqueen said...

done follow your blog n add in my bloglist.. here my link www.mooniqueen.blogspot.com.. Tqvm ;)

mamakhalisshoppe said...

done follow n dh add kat VISIT THEM di side bar belah kanan at my blog http://mieramomos.blogspot.com/..

Tip Elak Gangguan Jin said...

Assalamualaikum,

Saya dah letakkan url blog ni di sidebar blog saya.

Boleh cek di blog saya.Url blog:
http://gangguanjin.com

ZULKARNAEN said...

SALAM..OK DAH LIST KAT SIDE BAR


http://www.produkherbaonline.blogspot.com

Firdaus said...

saya dah masukkan link web fiz dlm blog saya..

http://successforextraders.blogspot.com/

tolong add jugak ye

Al-Dhuha2u said...

dah masukkan dlm bloglist kat sidebar..

http://www.aldhuha2u.com/

Nor Zilla Sensei said...

bloglist sy kat bawah, xletak kat sidebar.hehehe,,join:

http://norzillasensei.com/

ijal said...

ijal: saya nak beri pendedahan percuma bagaimana cara mudah dan pantas dapat tarik ribuan traffic ke blog anda,,kliklah sekarang http://ijalbuatduitselalu.blogspot.com

+anis mujahidah+ said...

Saya dah letakkan url blog ni di sidebar blog saya.

http://peribadinurputeri.blogspot.com/

Syaza Nazura said...

Assalamualaikum,

URL blog ini dah letak kat sidebar blog nazu.

www.syazanazura.com :)

Thanks :D

Nukeufo89s Blog said...

Salam firdaus, saya dah letakkan url blog firdaus ini di sidebar blog saya.

http://nukeufo89.blogspot.com/

ieta said...

dah letak dah link en. firdaus kat sidebar sy ^__^

http://ieta-myblog.blogspot.com/

Nora said...

nak join...come visit my collection at http://norazhobbies.blogspot.com

Abe Kie said...

Salam. Saya dah letakkan link en firdaus di side bar blog sy. Pas tu sy follow blog en firdaus gak. thanks. Jemputlah ke blog saya i.e. jukdin.blogspot.com

Ummu Amar said...

slm..saya singgah dan saya dah tepek url blog tuan..

jemputlah dtg

http://ummuamar.blogspot.com

ernie said...
This comment has been removed by the author.
MORich Properties said...

Salam,

Sudah add :)

www.morichproperties.blogspot.com..jemput semua kesana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim