Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Thursday, 24 February 2011

Favourite Blog Minggu Ini

 Dah banyak blog yg firz lawati hari ni, tapi dalam banyak-banyak blog tu, firz terjumpa blog Yati aka Sophisticated Girl yg mirip sgt dgn blog cik tom. Kalau korang nk cantikkan blog, korang pergi belajar tutorial kt blog cik tom.. mmg berbaloi-baloi..

Ok setelah firz selidik blog Yati ni.. rupa-rupanya dia mmg adik Cik Tom.. hehe.. sekarang baru tahu rupa paras cik tom, just tengok adik dia je.. sbb firz tak pernah tengok muka cik tom nie..

Blog yati juga mmg popular mcm blog akak dia.. sbb apa firz ckp popular? sbb setiap entri yg dia buat, pasti mempunyai jumlah komen yg banyak..

Blog dia yang berwarna pink itu sangat simple tapi padat, tak serabut kepala bila singgah blog yg simple mcm blog yati nie.. nk baca entry pun sedap je rasa.. hehe

Korang amek la kesempatan tumpang populariti blog yg dah terkenal nie dengan cara tukar-tukar banner, link dan bg komen kt entri blog dia.. sbb komen yang korang tinggalkan akan diperhatikan oleh ratusan pengunjung blog dia.. mustahil lah kalo takde sorang pun yg klik nickname korang kn?

13 comments:

Ain Zulaikha said...

owh yati, blog yati sangat cantik.. :)

deCrewz said...

Dulu blog Jai sebijik sama macam blog yaty ngan cik tom.. Mula2 terjebak ngan dunia blog ni, cik tom la inspirasa.. Lepas tu terjumpa pulak ngan c yaty ni, mula2 sombong semacam, tapi sebenarnya cukup baik hati & peramah..

CIKPUANHADY said...

yeke..nak gi usha la..ngee..

Jom skodeng :Tentang Salam dan As Salam

Firdaus Kasim said...

kak ain : blog akak pun cantik juga.. mcm kak ain juga

de crewz : owh patutlah blog kau smart je.. hehe

kak cik : usha jom!

sTaRLighT said...

yup2 blog dye org cntik n simple..
n berinformasi juga
:))

►AdamXis◄ said...

Assalam...Firdaus dah kena Tag disini
►Kena Tag : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

Miss Yaty said...

thanks firz...insyaAllah miss yaty akan siapkan entry secepat mungkin...

miss yaty buat disable right click..

print screen bleh kan?hihi..

:)

Firdaus Kasim said...

starlight : so, kita jgn tiru mcm dioarg, tp kena buat lg baik dari blog diorang

adam : ok thanks.. nnti aq usha yew

yaty : orait.. x de hal

Matika said...

ha3,,akak miss yaty mmng baik...dia yang terbaik sekali bagi mamat...

Firdaus Kasim said...

mamat : ehem2.. mcm ada hati kt dia je? hehe

miss lollipop said...

sy tag awk lam pertandingan blog paling hensem dan catik 2011 di saat nyawa2 ikan...hax3
Join ea..?

http://qifanyssweet.blogspot.com/2011/02/pencarian-blog-paling-hensem-dan-cantik.html

ChAzStYlo said...

nak try usha gak la ^^

Jom Join Says.My untuk tutorial gambar sila add Facebook aku
Selepas Join, share kempen yang ada ya^^

Firdaus Kasim said...

miss : sy dah join dah.. hehe.. thanks invite me yah

chaz : aq dah join says.my.. terima kasih jemput aq ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim