Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Tuesday, 8 February 2011

"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!! [Klik Sini]


Hello bloggerz!!! Nak tahu apa yg best jadi blogger?? Selain boleh buat duit sambil nyenyak tidur, kita pun boleh dapat handphone!! Macamana nk dapat handphone?? Join contest k? Macamana nk join contest?? Klik je link kt atas k? Macamana nk klik link kt atas?? Tujukan mouse anda ke link tersebut dan right click n pilih open in new window k? Kenapa firz nk menang contest nie?? Sila baca sebab-sebab di bawah k??

2+2+2+2+2+2+2+2+2+2=20 sebab kenapa Firz nak menang contest ni :
  1. Nak dapat handphone e-Touch 212 Pro dari Jejaka Hangat
  2. Nak dapat duit free dari Jejaka Hangat dengan cara jual henset tue! haha!
  3. Nak tukar henset baru dari Jejaka Hangat nie sbb henset sekarang dah diguna hampir 2 tahun! 
  4. Nak kumpul koleksi hadiah contest. Kalau menang, hadiah dari Jejaka Hangat nie la hadiah pertama Firz.
  5. Nak merasa pakai enset brand lain sbb selama nie firz setia hanya pada SE je! nk cuba pakai enset e Touch nie dari Jejaka Hangat pula!
  6. Nak menang contest nie sebab Firz nk jadi popular macam Jejaka Hangat!
  7. Sebab dah beratus-ratus org join contest nie.. pemenang pula hanya satu je?? yang satu lah akan jadi bualan hangat sehangat Jejaka Hangat!
  8. Nak menang contest nie sbb boleh dapat menjalinkan hubungan silaturahim antara Jejaka Hangat dan blogger.. hehe
  9. Nak share "apa rahsia saya?" kalau dah menang contest dari Jejaka Hangat nie..
  10. Nak menang contest nie sebab nk dapat kerjasama antara Jejaka Hangat dan firdauskasim.blogspot.com untuk memertabatkan lagi industri blogging Malaysia.
  11. Sebab nk membuktikan bahawa blog bukan sekadar hanya menaip sahaja malah boleh dapat hasil dari segi material dan JH. eh! silap, RM... hehe
  12. Nak menang sbb tak nak kalah ! haha! betul x saudara Jejaka Hangat?
  13. Nak menang contest nie sbb nak menang! hehe! kn kn Jejaka Hangat?
  14. Emm nak menang sbb ia akan memberi saya motivasi untuk join contest lain pada masa akan datang, terutama contest dari Jejaka Hangat.
  15. Nak menang contest dari Jejaka Hangat nie sbb firz tak pernah menang apa-apa hadiah lg.
  16. Nak menang sbb firz dapat promosikan blog Jejaka Hangat.
  17. Sbb kalo menang, firz nk buat entri khas bertajuk "Jejaka Hangat sangat bermurah hati, beliau beri saya enset free!!"
  18. Nak menang sebab nak membuktikan kpd jejaka Hangat dan seluruh dunia firz mampu menang! yeah!!
  19. Nak menang contest Jejaka Hangat nie sbb membalas jasa baik akak firz sbb firz pinjam laptop dia.. hehe!
  20. Dan akhir sekali nak menang sebab nk ucapkan terima kasih kepada korang semua yg sudi baca ke-mengarut-an dan ke-merepek-an firz nie.. haha!
Senarai blogger hang tuah :





24 comments:

Ain Zulaikha said...

semoga berjaya firzzz :)

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

Firdaus Kasim said...

aku dah check.

Kak Ain : thanks support me.. bestnya blogger terhebat mcm akak support sy.. hehe

Jejaka Terhangat said...

tahniah Firdaus Kassim..ko pemenang bagi kontest ni..pengumuman aku dah buat kat entri ni:

PENGUMUMAN: Pemenang Contest Henpon Jejaka Terhangat..!!

terjah kat situ..pastu jgn lupe PM aku detail kat facebook yek..=)

tahniah lg skali..=)

DiriKu said...

touching dengan JEJAKA TERHANGAT!! -.-

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/aku-touching-dengan-jejaka-terhangat.html

cikniza ♥ incikisyam said...

hahahhahaaa..sgt2 merepek sebab2 ni..
pape pun tahniah sebab menang..hahhaha..nak gelak lg sekali..hahahahaa :D

MiMi PeONy said...

tahniah... ;)

(One) SiTi* said...

wah..wah!
tahniah!

Zyash said...

Oh..wah..Ini rupanya entry yg menambat kaki...eh, slah...menambat hati Jejaka Terhangat ne...huhu.

Firdaus Kasim said...

Jejaka Terhangat : Terima Kasih yew! Bestnya menang! nnti aq buat entri pasal kemenangan nie..

Diriku : Jgn tacink2 lorh.. jadikan ianya satu iktibar..

Niza : Terima Kasih yew.. merepek2 pun menang juga kn? hehe

Mimi : Terima kasih

siti : terima kasih taw

Zyash : Pd mulanya x berharap nk menang pun.. saje join sbb nk buat entri baru..

Kepada semua komen, nnti firz singgah blog korang semua yew

MISS LANZA said...

taniah mng.
seyes entry best.
mmg ptut lah mng. :)

LittLeMyRsHMaLLoW said...

wah !
TAHNIAH ! ! ! !

memang terbaekk lah...
=)

kiwi said...

interesting! congratz menang hp tu. now boleh la apply salah satu daripada 20 sebab tu :))

cikpuanhady said...

tahniah..beshh tu dpt hs.. jom xchange link.. me letak urs under hommes..

http://ceritaindahkami.blogspot.com

Jom skodeng :Anwar Hadi | 1st time tengok terus suka & gelak tak hengat!

Firdaus Kasim said...

Miss Lanza : Tak best mana pun.. kn JT dah ckp, byk merepek je.. hehe

Mallow : Thanks yew

Kiwi : Ok, nnti sy g blog awk..

Cik : sy dah letak link awk kt blog nie..

Woofer Storm said...

tahniah menang besar bro..eheeheee

follow sni^^

sicomot-comel said...

tahniah ye..
huhuhu..
melepas SCC..
waaaa

Ms and Mr Red Ribbon said...

waaa tanhiah!
saya belum beruntung dan memang belum layak untuk menang...
sekali lagi, tahniah :)

Firdaus Kasim said...

storm : dah follow kau balik.. TQ

comel : jgn putus asa yew..

ms : sy dah bg tips mcmana nk menang, nnti leh praktikkan k

Haziq Yaacob said...

tahniahh..dh menang... :D

Firdaus Kasim said...

terima kasih haziq.. aq dah g blog kau

✿ milly molly ✿ said...

wah! bestnye die dpt hp :)
Congratz ya!!

Firdaus Kasim said...

hehe! mmg best.. thanks yew molly..

♥yaya budak suka embun♥ said...

tahniah! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim