Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Saturday, 5 February 2011

Tingkatkan Traffic Melalui Backlink


Trafik atau pengunjung adalah perkara yang sangat penting dalam sesebuah blog itu lebih-lebih lagi jika mahu menjana pendapatan melalui blog.


Trafik boleh bertambah melalui backlink. Backlink ini macam bila anda tinggalkan komen kt blog orang, maka sebenarnya anda telah tinggalkan backlink kt blog dia. 


Blog Mrdaha telah mencapai ranking yang sgt baik dalam google pagerank, maka amat berguna jika anda tinggalkan link blog anda kt blog dia yang mempunyai ribuan pengunjung setiap hari.


Dia telah mencipta "Projek Get Backlink" dimana anda hanya perlu letakkan small button yang telah dia cipta kt blog anda dan tinggalkan url blog anda pada blog dia.  Memang mudah! 


Untuk dapatkan small button tue, sila pergi ke blog beliau.

10 comments:

IxoR@ said...

Cik Pora tinggal jejak di sini...

hehehehe...

Mr Daha said...

Thanks bro atas entry yang cukup menarik.. :)


Top Entry Wajib Baca:
Cabaran Tingkatkan Trafik Blog Anda

Azza Firza said...

pes time dengan nama mardha tu, oraitee, im coming, ekeke

Firdaus Kasim said...

pora : thanks yew
mrdaha : masukkan link aku yew..
azza : azza nk coming kt ne? hehe

zethy said...

ooo..mcm tuuuuuuuu..

Firdaus Kasim said...

thanks 4 visit yew zethy

wany said...

i followwww.......nk trafik jgk..huhuhu

Matika said...

wahhh good info la..

Firdaus Kasim said...

wany : kak, cuba godek blog mrdaha tue..

matika : hehe.. thanks ya

Ini Kisah Tia said...

harus diterjah secepat mungkin ;)

jom singgah http://inikisahtia.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim