Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Thursday, 24 February 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

Saya suka warna biru! Kerana biru adalah sebahagian dari hidup saya!
Firz pun tak tahu kenapa hidup ini sentiasa diselubungi dengan warna biru, motor, katil, koleksi baju, semuanya warna biru termasuklah blog ini.. hehe..
Mungkin warna biru ini sinonim dengan lelaki yg macho kot.. haha! perasan pulak! Terpulanglah lah kepada saudara luncai untuk menilai blog ini, yang pastinya firz nak join bukan sebab firz nie perasan hensem atau something else tp yg lebih penting sekadar mahu memeriahkan contest ini. Terima Kasih kepada Adamxis sbb tag firz.



Entri ini dibawakan kepada anda oleh "Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011" daripada Luncai. Untuk maklumat lanjut, sila klik sini.

Tag :

3 comments:

Encik Luncai said...

thanks bro sbb sudi join..nak tukar banner?tkde hal..size 125x125 la..

Firdaus Kasim said...

ok nnti aq curi banner kau

Encik Luncai said...

setel bro..aku dah pasang banner ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim