Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Monday, 30 May 2011

Gempak! Giveaway Daripada Firdaus Kasim

Memandangkan contest pertama Firdaus Kasim tidak mendapat sambutan, jadi sy bercadang nak buat giveaway. Huhu.. kesian sy.. takde siapa nak join contest..

Hadiah giveaway ini tetap sama iaitu LCD Screen Cleaning Kit cuma kali ini satu unit sahaja diberikan.

Pemenang Giveaway ini dikira berdasarkan format random.org

Anda masih lagi boleh menyertai contest membuat karangan kerana 5 unit hadiah itu tetap akan diberikan.

Berita baiknya, anda boleh masuk Giveaway dan Contest sekaligus. Jika hanya 2 orang yang menyertai contest, maka mereka secara automatik telah menang 2 unit hadiah dan selebihnya akan diberi kepada pemenang GA.

Syarat-syarat penyertaan contest membuat karangan masih lagi sama.

Manakala syarat-syarat Giveaway pula ialah seperti berikut :
  1. Follow blog ini
  2. Buat entri ringkas bertajuk "Gempak! Giveaway daripada Firdaus Kasim" dan tulis entri berkenaan latar belakang pendidikan anda dan sejak bila buat blog.
  3. Gambar adalah bebas. Nak letak gambar apa-apa pun boleh dalam entri, janji tidak menyalahi undang-undang negara.
  4. Akhir sekali letak link blog ini di akhir entri anda dan submit URL entri blog anda ke dalam ruangan komen blog ini.
Jika anda bercadang nak masuk contest dan GA sekaligus, maka anda haruslah buat 2 entri yang berasingan.

Tarikh tutup sama dengan tarikh tutup contest iaitu 3/6/2011

So, kita enjoyy!!

26 comments:

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

ulasan ni tidak menarik..hehe
saje ingin memcuba sebab tidak oernah mng mane-mane GA DAN KONTEST.

http://lonelystarz.blogspot.com/2011/05/gempak-giveaway-daripada-firdaus-kasim.html

Firdaus Kasim said...

thanks luqman.. kau layak join.. hehe

Asyraf Kamarul said...

baru sorg je..
takpe kuatkan semangat...
nk join tp malas nk buat entri so terpaksa batalkan niat..
hehe

Aidanatasya said...

Salam dik..

akak join :)

http://simanis-cadburylady.blogspot.com/2011/05/gempak-giveaway-daripada-firdaus-kasim.html

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

nanti saya nak join... lambat lagi kan tutup... hehe...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...
This comment has been removed by the author.
zih@n said...

salam...join jg =)

http://teratakcintadankasihkita.blogspot.com/2011/05/gempak-giveaway-daripada-firdaus-kasim.html

Ramli said...

Salam, saya nak join gak..mlm nnt baru nak buat..skrg kerja dulu..

My latest entry Jawatan Kosong Di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Sabah

Firdaus Kasim said...

Asyraf : entri simple je bro.. budak tadika pun boleh buat.. huhu

kak aida : kak, thanks support GA sy ya

Hanim : yup! tutup 6/6/2011

Zihan : thanks ya :)

Ramli : orait.. x de hal

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER said...

join,.!

http://bingkisancintaku.blogspot.com/2011/05/saya-joingempak-giveaway-daripada.html

josrevalution said...

sory bro x dapat join..xmsa nak online skg nie..nak update blog pun kenkadang aje..fuhhh...apa dah jadi!!sebuah fan page facebook menghina islam

Firdaus Kasim said...

Nur : thanks ya :)

Jo : x de hal bro.. hehe

by Zent said...

askom.
nk tnye cket.
mcm mne nk bg menu bar and header bercantum?
aq da buat menubar mcm tuh...
tp die x bercantum r...
cmne ek?

by Zent said...

askom.
nk tnye cket.
mcm mne nk bg menu bar and header bercantum?
aq da buat menubar mcm tuh...
tp die x bercantum r...
cmne ek?

Firdaus Kasim said...

@by Zent
aq pakai edit html punya menu bar nie.. bukan guna yg blogger punya bro

cHemPakA daNiSh said...

sudah siap boss~~hihihi....harap sudi baca~~ZZZZZZZZZZZ...tq
http://meandmyimaginaryworld.blogspot.com/2011/05/gempak-giveaway-daripada-firdaus-kasim.html

decrewz said...

Lama menyepi bro.. Bercuti kemana nih? he3

by Zent said...

aq pown pakai edit html.
bnde mase mula2 die cantum dgn header.
tetibe plak dah x cantum.
help2 la....

Firdaus Kasim said...

c.D : thanks join.. nnti sy usha :)

jai : x g cuti mana2 bro.. bz dgn bisnes internet sikit.. hehe

zent : aq dah bg komen kt blog kau

by Zent said...

aq x tau r asl xley...
xpe r...
kalo ade care lain inform2 r...

Firdaus Kasim said...

@by Zent
format html dia berbeza kot dgn blog aq.. ok apa2 hal aq bgtau kau

nelly said...

hebat !
=)

Nurna said...

Nurna Join

http://belognurna.blogspot.com/2011/05/gempak-giveaway-daripada-firdaus-kasim.html

Firdaus Kasim said...

nelly :xmau join kah? huhu

Nurna : thanks nurna.. nnti sy check

Fina Fento said...

uhu...lewat sehari je saya jumpa blog ni..tak dapat join :(

Firdaus Kasim said...

@Fina Fento
awk, sempat join lg lorh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim