Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Sunday, 16 January 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011!



PENGENALAN
Firz yakin anda semua telah berusaha sedaya upaya untuk menghasilkan blog sendiri yang cantik dan gempak, lain dari yang lain. Tetapi siapa yang akan menghargai usaha anda itu? tidak lain dan tidak bukan, anda sendirilah yang menghargai usaha itu kerana berasa puas dapat memiliki blog sendiri. Oh! tidak lagi, kini ada orang yang akan menghargai usaha keras anda itu dengan menyertai contest ini. Berminat? sila baca syarat yang telah ditetapkan.

SYARAT-SYARAT
1. Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 
2. Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen penganjur
3. Jadi Follower blog 2DayBlogger.Com
4. Tag 3 orang kawan blogger anda (optional)

TARIKH TUTUP
28 Februari 2011

TARIKH MENGUNDI
Fasa Pertama : 01.03.2011-08.03.2011
Fasa Terakhir : 10.03.2011-17.03.2011

HADIAH
ebook percuma bertajuk “15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM“.
Sebarang maklumat lanjut, sila hubungi penganjur : 011-1234567



9 comments:

Faisal said...

terima kasih kerana sudi join =)

cik fara @ fanadz said...

salam~saje jalan2 tengok blog cantik2.goodluck untuk contest tu ek.:)

Budak Giler Cadbury said...

nina singgah sini :) gudluck untuk contest blog tercantik ok :)

bun said...

gud luck

datang buat spotcheck
tangah pikir nak vote sape 10 orang
jangan lupe vote saye sekali kat no 28 kump.2

Firdaus Kasim said...

Faisal : sama-sama.. sy amat berbesar hati join contest ini..

Cik fara : sama-sama.. akak ada join juga x? sy undi akak

cadbury : terima kasih awk..

bun : kump. 2 dah keluar ekh? ok nnti sy undi awk

Nurfarahana Abdul Aziz said...

goodluck ! blog yg sgt kemas..

Firdaus Kasim said...

terima kasih hana.. nnti nk ubah lg blog nie bg nmpk lagi simple

raudhah said...

salam ..blog ni cantik dan kemas..tambah2 lagi shoutmix pny background tu..

boley ajar saya? btw, saya folo sini sbb blog ni ....... best! =)

keep blogging...

aiman said...

gudluck..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim