Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Thursday, 13 January 2011

Info Pelik Tentang Lady Gaga (Part 2)

Entri hari ini, Firz ingin berkongsi sedikit info tentang Lady Gaga yang tidak patut diikuti oleh kita yang bergelar muslim/muslimah. Anda bolehlah membaca info pelik tentang Lady Gaga (Part 1) yang telah disiarkan sebelum ini. Selamat membaca!
  • Lady Gaga menggelarkan dirinya sebagai manusia yang paling open sekali. Hal ini dapat dilihat menerusi video clip Bad Romance dimana dia meletakkan dirinya sebagai simbol anti-seks. Anti-seks menurut kepada penerimaan seksualiti tanpa batasan. 
  • Dia juga sebenarnya seorang lesbian. Masa dulu, terbongkar kisah pop star ini melakukan aksi lesbian bersama seorang gadis berkulit hitam yang berlayar bersama-samanya dalam sebuah kapal persiaran semasa sedang bercuti.
Lesbian
  • Video clip Alejandro mempunyai propaganda tersirat dimana video clip itu dikatakan membawa perlambangan ritual penyembahan syaitan. Lady Gaga dikatakan duta atau boneka kepada rangkaian kuasa gerakan illuminate. Jika anda tidak tahu apa itu kuasa gerakan illuminate, sila search pada google di sidebar blog ini. Ia lebih kepada gerakan freemason yang sebenarnya telah bertapak dalam negara kita. Jika anda search maps google Mid Valley, akan kelihatan suatu bentuk mata (all seing eye) yang merupakan simbol gerakan freemason ini. 
Mata Dajjal !
Entri ini akan bersambung pada bahagian yang terakhir. Terima Kasih.

2 comments:

cik zaza said...

tak boleh nak kata apa sebab dia memang pelik dan suka mendedahkan kepelikan beliau.

ABC said...

dia memang pelik dan memeningkan..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim