Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Saturday, 15 January 2011

Berdoa Untuk Memperolehi Suami Yang SolehApakah hukumnya seorang gadis berdoa agar dirinya segera dipertemukan jodoh dan mengharap dikurniakan seorang suami yang soleh? 
  • Hukumnya harus, memohon agar Allah SWT memberikan jodoh orang yang baik (soleh).
  • Di samping berdoa, mintalah bantuan ibu bapa agar dapat mencari pasangan yang soleh. Tindakan ini adalah lebih baik dari mencari sendiri demi mengelakkan daripada berlakunya fitnah dan maksiat. 
p/s : Orang dulu-dulu cakap kalau bercinta selepas kahwin itu indah walaupun pada tempoh awal perkahwinan, kedua-dua pasangan macam malu-malu kucing lagi, tetapi lama-kelamaan hubungan semakin rapat dan bahagia macam berada di syurga! Tetapi tengok je lah situasi zaman sekarang ni, belum berkahwin lagi dah berani main cium, nanti dah kahwin, dah tak terasa nikmat mencium lagi.

2 comments:

wany said...

zaman skrg da x mcm dulu lg..apa lg kalo zaman2 akan dtg..wany tkut nk ckp bnyk bnda2 mcm neh...coz ank2 wany pempuan....akan dtg x taw apa akan jadi...so, hari2 wany berdoa yg terbaik wat huby n ank2...

Yuni Aisyah said...

setuju...ibu sll pesan kalo nak jodoh yg baik doa dari muda2...so sy buat la...doa dr tingkatan 1 lg supaya dpt jodoh yg baik..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim