Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Saturday, 4 June 2011

Senarai Penuh Nama Peserta Contest dan Giveaway

Akhirnya, waktu yang di tunggu-tunggu telah tiba.. Firz akan mengumumkan senarai pemenang Pertandingan Menulis Karangan dan Giveaway yang telah berlangsung.. Ehh!! silap2 ! bukan nama pemenang tapi nama peserta yang join.. huhu.. Nama pemenang akan di umum esok ya.. Cuba check nama korang kt bawah.. kalau takde sila bagitahu ya.. 

: : Senarai Nama Peserta Pertandingan Menulis Karangan : :
  1. Fyza 
  2. Plawok
  3. Roomsofaheart
: : Senarai Nama Peserta Gempak Giveaway : :
  1. Lonelystarz
  2. Aida Natasya
  3. Zihan
  4. Rizzana
  5. Cempaka Danish
  6. Nurna
Ribuan terima kasih kepada sesiapa yang telah menyertai contest dan giveaway blog Firdaus Kasim. Berita gembira kepada sesiapa yang dah join Pertandingan Menulis Karangan, anda semua telah menjadi pemenang sebab hadiah yang ditawarkan ialah 5 unit LCD Screen Cleaning Kit tetapi yang join hanyalah 3 orang sahaja.

Kuota 2 lagi unit LCD Screen Cleaning Kit akan diberikan kepada peserta Giveaway dimana pemenang akan dikira di random.org pada esok.

Tarikh tutup Pertandingan Menulis Karangan telah pun tamat tetapi saya extend atau panjangkan lagi tarikh tutup Giveaway pada esok hari. So, kepada sesiapa yang tak join lagi, join lah sekarang ya.. Terima Kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim