Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Saturday, 23 July 2011

Sampul Duit Raya Paling Mahal Dan Ekslusif

UPADATED 13.07.2012 - Kedai print Safira Printing sudah tidak menjual design sampul duit raya ini lagi. Sila layari www.safiraprintingservices.com untuk design sampul duit raya yang terkini 2012.


Blog Firdaus Kasim, menerusi SAFIRA PRINTING SERVICES mempersembahkan..


sebuah produk istimewa khas untuk para pembaca blog kami sempena Ramadan dan Syawal yang bakal tiba..


memperkenalkan...




10 SAMPUL DUIT RAYA EKSLUSIF n LIMITED EDITION 2011!!

SAMPUL DUIT RAYA KASET 
SAMPUL DUIT RAYA FACEBOOK
SAMPUL DUIT RAYA 1 DOLLAR
SAMPUL DUIT RAYA iPHONE 4
SAMPUL DUIT RAYA HTC
SAMPUL DUIT RAYA GITAR
SAMPUL DUIT RAYA YAHOO MESSENGER
SAMPUL DUIT RAYA iPHONE 3gs
SAMPUL DUIT RAYA GAME BOY
SAMPUL DUIT RAYA KAMERA LEICA
Kos untuk menghasilkan 1 design ialah RM74. 
10 design X RM74 = RM740
Kos untuk print 100pcs sampul ialah RM50
TOTAL KOS untuk 100pcs (10pcs/10 design) ialah RM790


Tetapi, ramai yang tidak mampu membelinya dengan harga semahal ini. Harga promosi yang ditawarkan ialah :


RM395
RM100
RM50


Masih mahal lagi? Baiklah, ini harga terakhir kami tawarkan.. tiada nego lagi..


Untuk 100 pcs (10pcs / 1 design) ialah hanya 
RM40 sahaja!!!


PAKEJ EMAS
pakej 1 - 50 sampul X 10 design = 500 sampul (RM149)
pakej 2 - 120 sampul X 10 design = 1200 sampul (RM299)
pakej 2 - 230 sampul X 10 design = 2300 sampul (RM499)
--------------------------------------------------------------
PAKEJ PERAK
pakej 1 - 10 sampul X 10 design = 100 sampul (RM40)
Pakej 2 - 5 sampul X 10 design = 50 sampul (RM26)
---------------------------------------------------------------
PAKEJ GANGSA
1 paket yang mengandungi 5 sampul = RM2
----------------------------------------------------------------
*1 paket mengandungi 5 sampul
bagi pakej emas, harga adalah termasuk kos penghantaran
bagi pakej perak, kos penghantaran ialah RM7 dan bagi pakej gangsa, kos penghantaran ialah RM1 sahaja
stok adalah terhad. siapa cepat, dia dapat.


Buat tempahan sekarang. Sila nyatakan :
Nama :
Email :
Alamat Penghantaran :
Kuantiti dan Pilihan Design :
dan hantar ke :

safiraprintingservices@gmail.com
017-6364629

13 comments:

syaz@rozelt said...

menarek la..tp sy beli yg murah2 je kot..hihi

budakampung said...

gua nak beli yang pakej gangsa~buat koleksi..tapi tengok kos penghantaran mahal drpd harga sampul la pulak~ =.='

Love 4 ever said...

cun smpul tuh..nk 1 bole..

Firdaus Kasim said...

syaz : bgtau sampul mana yg awk nk dan apa pakejnya. hantar ke safiraprintingservices@gmail.com

budak : sorry, tersilap info.. sepatutnya kos penghantaran pakej gangsa ialah RM1 sahaja

Love : satu je? hehe

Anonymous said...

salaam.. saya ada hantar e-mel pertanyaan kepada brother firdaus. sila check ye. terima kasih. :)

Alexandriana Alia said...

kalau sampul dah mahal, dalam dia kena isi bape ratus agaknya eh. ekekeke

wann said...

salam..nih brapa hari tempoh kalau order?kalau antar design print wat kan sampul bleh?brapa rege?email me:zzshoppe@yahoo.com.tq

Sophie Al-yahya said...

wahhh..cantik2nya sampul..

Firdaus Kasim said...

Alia : x payah isi apa2 pun x pe.. dah sampul tu mahal.. hehe

wann : hantar request anda ke alamat emel yang telah diberi

sophie : x nk order ke kak :)

Ruzie said...

Kalau penghantaran luar dari kawasan Malaysia, boleh ke?

cincau said...

kalau nak satu design je (camera) boleh x?

Firdaus Kasim said...

Ruzie : maaf ya, x boleh.. kos terlalu mahal

cincau : yup! boleh sgt2

budak.bandung.laici said...

seronoknya..
tapi dah beli y sampul iphone kat pasar mlm..
kalu tak, dah boleh tempah kat sni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim