Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Tuesday, 23 August 2011

Servis Buat Header Secara Percuma

Assalamualaikum, sedar tak sedar kita dah berada di akhir Ramadhan, masa berlalu begitu pantas tanpa kita sedari, macamana puasa korang semua? ok x? jika ada kekurangan, kita boleh puasa enam di bulan Syawal.

Ada berita baik! kepada blogger baru yang masih tiada header lagi, saya ingin membantu  anda membuat header blog secara percuma. Berikut adalah beberapa contoh header yang telah saya design dan diberi secara percuma kepada beberapa blogger di mana blog mereka memang tak ada header.





Tetapi ada satu je permintaan dari saya. Minta jasa baik anda untuk like fan page bisnes printing yang saya buat. klik di sini untuk 'like'

Syarat-syaratnya, anda perlu 'like' fan page tersebut dan beritahu nickname anda di akaun facebook yang anda gunakan untuk 'like' fan page itu. Saya akan check nickname anda tersebut sebelum menerima tempahan.

Untuk minggu ni, saya hanya menerima dua tempahan sahaja. InsyaAllah lepas raya tempahan akan dibuka semula. Jadi, saya akan pilih secara random.
Akhir sekali, sila hantar detail berikut ke safiraprintingservices@gmail.com
Nickname Facebook : 
Warna background :
Perkataan/ayat2 dalam header : 
saiz header
dan sila attach gambar2 berkaitan.

3 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

wah...boleh cuba ni. mana tau untung sabut timbul untung batu tenggelam...sy nk cuba boleh?

Zura said...

nk try tp xde idea lg nk letak gambar ape..

Firdaus Kasim said...

Santri : wah, bermadah ya.. hehe..

zura : cpt cari idea.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim