Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Thursday, 23 December 2010

Liku-liku, suka-duka, semak-ranjau(hehe..) bergelar STUDENT

Apabila tamatnya SPM, saya ditawarkan masuk ke politeknik (walaupun dapat tawaran matrikulasi kt Perlis) dimana saya menyambung pengajian dalam bidang bisnes. Alhamdulillah semester pertama dapat masuk asrama (org yg terpilih je dpt masuk). So, boleh la saya merancang untuk duduk rumah sewa semester depan. Maka bermula lah kehidupan berdikari saya selama 3 tahun dengan terpisahnya keluarga yang sentiasa berada di sisi selama 19tahun.. huhu!
Pindah kt rumah banglo 2 tingkat ni masa sem 5 lepas habis praktikal. Hero2 nya kt dlm, tertinggal la kuda2 ni kt luar .
Kenderaan bermotor yang pertama saya miliki. 


Perkarangan kampus B


Kt sini la tempat budak2 lepak. Tempat season  je tp best la. 


Jabatan Seni Bina : kt sini la tmptnya laluan ulang-alik pindah kelas.. huhu


Kafe B tmpt mkn minum


Road to Taman Cempaka (rumah sewa yg terdekat dari kampus)

Tak sangka pula selama ni kitaorg duk kt rumah kebajikan? hehe (amaran tuan rumah kpd yg  'lewat' byr sewa rumah)


Rakan2 kelas. Rindu korang semua.. Jumpa kt konvo tahun depan k


Alhamdulillah, dapat juga saya habiskan 3 tahun bersusah payah (struggle tp enjoy all the time.. hehe) semata2 utk mendapat segulung diploma tp yg pasti bukan je dpt diploma tp yg lebih penting saya dapat KENANGAN.













1 comment:

srikandi cinta said...

oh, mcm best je.. awk ambik jurusan ape..?? diploma ??kalau dah ada diploma, blh terus kerja ke?? hehe.. sy lepasan spm..jadi, x tahu sangat pasal mende nih..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim