Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Monday, 8 April 2013

Servis Blog Dan Blogshop Murah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hampir genap 4 tahun saya ber-blogging dan belajar banyak perkara tentang blog dan dalam tempoh itu saya telah membantu blogger baru mencantikkan blog mereka. Dalam blog ini juga saya telah sediakan pelbagai tutorial untuk mereka. Tidak terkecuali terdapat beberapa para peniaga yang telah mendapatkan servis saya untuk membina blogshop mereka. Alhamdulillah setakat ini tiada  kritikan negatif yang saya terima tentang servis yang saya tawarkan.

Biasanya harga yang ditawarkan untuk membina blog dan blogshop yang complete/sempurna ialah RM100. Harga ini sebenarnya terlalu sedikit jika dibandingkan dengan penat lelah dan banyak masa dihabiskan untuk siap design selama 7 hari masa bekerja. 

Sempena ulangtahun 4 tahun saya menceburi dalam dunia blog, dengan berbesar hati saya ingin menawarkan servis buat blog dan blogshop complete pada harga RM79 sahaja. Sila lihat beberapa contoh blog dan blogshop yang pernah saya design :


http://www.safiraprintingservices.com/
http://www.colourfulcard.com/
http://fndprinting.blogspot.com/
http://panitiasejarahpesisiran.blogspot.com/
http://aqilkidzstore.blogspot.com/
http://cergasdansihat.blogspot.com/
http://www.imtiazdigital.com (sedang dalam pembikinan)Blog yang cantik pasti akan memberi first impression yang baik kepada perniagaan anda selain dapat membina kredibiliti atau kepercayaan oleh pelanggan anda. Anda tidak perlu bazirkan berminggu-minggu untuk belajar membina blog perniagaan sendiri kerana dalam tempoh tersebut, anda boleh gunakan untuk buat marketing. 

Saya juga telah beritahu kepada pelanggan saya bahawa blog yang cantik tidak berguna jika mereka tidak buat promosi terhadap blog tersebut. 
Cara Untuk Menempah :

  1.  Sila hantar butiran blog perniagaan anda seperti maklumat perniagaan, cara pembayaran, produk, harga, faq, warna tema blogshop dan maklumat yang berkaitan ke emel firdauskasim89@gmail.com
  2. Anda juga perlu menghantar/attach gambar/logo perniagaan anda untuk dijadikan header. Sila hantar butiran yang selengkapnya ke emel tersebut.
  3. Selepas mendapat emel anda, saya akan beri quotation/sebut harga untuk butiran harga dan langkah seterusnya untuk lakukan bayaran.
  4. Untuk pengetahuan anda, tempoh masa untuk siap blogshop ialah 7 hari masa bekerja. Saya boleh edit design blog jika ada bahagian tertentu pada blog yang tidak menepati citarasa anda. Servis selepas design ini hanya sah untuk tempoh 2 minggu sahaja.
Jika anda mempunyai pertanyaan, sila hantar ke emel atau hubungi 017-636 4629 (Firdaus). Sila klik sini untuk servis design lain yang saya tawarkan. Terima kasih

2 comments:

Etuza Ezawarna said...

tahniah firdaus...memang banyak jasa anda kepada mereka ya

Firdaus Kasim said...

Thanks for support

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim