Home
My Service
Sewa Iklan
Banner Exchange
Site Map
About Me
Isu
Tutorial
Agama
Sukan
Personal

Sila Klik Untuk Maklumat Lanjut

Safira Printing

Wednesday, 8 August 2012

Sampul Duit Raya 2012

Perhatian : Ini adalah sticky post. Sila scrool ke bawah untuk entri terbaru


Tadi belek-belek buku muka (facebook), saya terjumpa beberapa orang yang jual sampul duit raya 2012 dengan design2 yang cun2 dan gempak. Memang nampak kelas raya tahun ni kalau ada angpow yang design mewah macam tu.. hehe.. Antara yang sampul duit raya 2012 tergempak yang saya jumpa adalah sampul duit raya 2012 dari Safira Printing. Mereka menawarkan sampul duit raya versi Blackberry Bold 3, Kamera Digital, versi Facebook, versi iPhone dan dan Samsung Galaxy S3.. Memang cun habis!


Berikut saya letak gambar sampul duit raya tersebut yang di ambil daripada laman web Safira Printing :


Blackberry Bold 3. Siap ada (Blackberry Messanger) BBM lagi. Siapa yang tak mampu beli Blackberry, bolehlah beli sampul duit raya versi Blackberry ini :-P
Orang kita suka bergambar. Itulah hakikatnya! Sampul duit raya versi kamera digital ini wajib anda beli!
Ini paling gempak! Komen2 kt sampul duit raya versi Facebook ni memang kelakar! 
Wah, kt belakang iPhone ni siap ada pantun lagi.. haha
Ini gadget yang terbaru di pasaran Malaysia. Cool..




Berikut adalah harga yang di tawarkan :



-SDR1-
30 Sampul - RM10
50 Sampul - RM16
70 Sampul - RM23
90 Sampul - RM27
130 Sampul - RM39
150 Sampul - RM45
200 Sampul - RM60
250 Sampul - RM73
300 Sampul - RM 87
400 Sampul - RM116
Nota : Anda boleh campur design (SDR1 sahaja)


-SDR2-
30 Sampul - RM12
50 Sampul - RM19
70 Sampul - RM25
90 Sampul - RM33
130 Sampul - RM45
150 Sampul - RM51
200 Sampul - RM68
250 Sampul - RM85
300 Sampul - RM102
400 Sampul - RM136
Note : Anda boleh campur design (SDR2 sahaja) 


Jika anda berminat nak beli, boleh layari www.safiraprintingservices.com atau emel safiraprintingservices@gmail.com atau SMS ke 017-6364629


Harga dia tak lah mahal sangat, rasanya x sepadan dengan gadget yang mewah dan design Facebook yang nampak real tu. Betul x? Jadikan hari raya anda lebih meriah dengan memiliki sampul duit raya ini, tetapi ingat, puasa kena perfect.. baru bermakna bila sambut raya :)


Selamat menyambut bulan Ramadhan yang bakal menjelang :)

6 comments:

Sharinginfoz said...

cantik dan unik

Firdaus Kasim said...

@Sharinginfoz
Yup.. sy sokong!

Ckin Kembaq said...

tak rasanya..hehe yg versi lama menampakkan aidilfitri tu..just pandangan sy... ^_^

AL AZRUL said...

stylo la wei..
klu aku dah bekerja, lma dh aku beli smpul2 ni, rare kot

Cik Nanad said...

singgah.. act, sy dh lme follow kamu tp dlu sy delete blog, sy xd follower da. jom singgah blog bru sy :)

athirah said...

gempak gileee sampul raya

http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Rakan Blogger. Apa Yang Terbaru?

! Firdaus Kasim Hak Cipta Terpelihara.
Themes designed by Firdaus Kasim