Wednesday, 22 December 2010

Majlis Pertunangan Angah

Pada 18/12/2010, bertempat di perkarangan rumah firz di Bandardr Baru Sentul, telah berlangsungnya majlis pertunangan akak kedua firz dengan penuh sederhana dan harmoni dengan attandance tetamu terdekat mencecah 103 org.. huhu..


Firz sebagai satu-satunya anak lelaki dalam family memang busy menyiapkan segala kelengkapan untuk majlis itu dengan keadaan cuaca yg sangat mengizinkan sepanjang majlis berlangsung.


 Cantik tak kakak saya? hehe..


 Hantaran belah pihak lelaki yg color ungu 


Baki tetamu yg tinggal..


Alhamdulillah, majlis pertunangan berjalan dengan lancar sekali.. kepada anda yang menjayakan majlis ini, saya mewakili keluarga hanya mampu mengucapkan terima kasih, terima kasih, terima kasih( sebenarnya nk tulis terima kasih 2000 patah perkataan, tp space x cukup.. hehe..)

1 comment:

Lontarkan apa sahaja yang anda ingin katakan. Saya akan membalas komen secepat mungkin. (InsyaAllah)